Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PC renunță la postul de vicepremier?...

sah3
"PSD şi PC vor renunţa la pretenţia înfiinţării unui post de vicepremier pentru Daniel Constantin", au declarat pentru STIRIPESURSE.RO surse din USL. Deja mișcarea fusese anticipată de ieșirea președintelui fondator al PC, Dan Voiculescu care a anunțat ca USL nu se va rupe.
"Acum m-am liniştit şi vreau să comunic tuturor că USL nu se va rupe, USL va rămâne în continuare pentru a duce la îndeplinire proiectul politic început acum trei ani de zile", a spus Dan Voiculescu. Ieri, la Guvern, premierul Victor Ponta a afirmat, încrezător, că USL va continua în această formulă până în 2016.
"Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL. Cred că cea mai bună formulă de guvernare este USL", a spus Ponta. Cu toate acestea liberalii au pierdut. Premierul Ponta a dat o ordonanţă de urgenţă prin care Transelectrica şi Transgaz au trecut, de la Ministerul de Finanţe, controlat de liberali, în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Citește și: Concluzia lui Antonescu: PSD a renunțat la al IV-lea vicepremier Victor Ponta a ales intre PNL si PC

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.