Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine trimite PNL în cursa pentru Primăria Constanța

constanta

vergil chitacProfesorul universitar dr. Vergil Chițac a fost votat candidatul PNL pentru funcția de primar al Constanței, la câteva zeci de minute după înscrierea acestuia în partid.

Consiliul Local de Coordonare al Organizației municipale Constanța a PNL l-a votat miercuri pe profesorul Vergil Chițac pentru a fi candidatul formațiunii liberale pentru Primăria Constanța. În continuare, hotărârea trebuie votată de Comitetul Executiv Județean și validată de Biroul Național al PNL, notează Agerpres.

Vergil Chițac este profesor universitar, contraamiral de flotilă în rezervă, iar în trecut a ocupat funcția de rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân.

Cel mai probabil, Vergil Chițac îl va avea drept contracandidat din partea PSD pe actualul primar interimar al Constanței, Decebal Făgădău. Acesta a fost găsit în stare de incompatibilitate în anul 2013, de către inspectorii ANI, ocupând simultan funcția de viceprimar al municipiului Constanța dar și cea de reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor operatorului de utilități publice RAJA S.A.

Bătălia pentru Constanța a fost redeschisă odată cu suspendarea fostului edil Radu Mazăre, ca urmare a arestării sale într-unul din dosarele în care este cercetat.

După ieșirea din scenă a lui Radu Mazăre, una dintre cele mai puternice figuri din PSD, pare că dreapta are în sfârșit o șansă în Constanța.

Citiți și: Cine ar putea fi candidatul PSD în fosta „Republică Mazăre”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.