Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe fondul vânzărilor record de HÂRTIE IGIENICĂ și a raționalizării acestui produs, au crescut spectaculos vânzările de BIDEURI

Bepositive.me
hartie igienica bideu

Vânzările de bideuri au crescut după ce magazinele au fost golite de stocurile de hârtie igienică, transmite Business Insider Nederland preluat de mediafax.

Vezi și: Traian Băsescu, tună la adresa lui Raed Arafat: Va răspunde în fața legii pentru că a decis, ilegal, carantinarea românilor suspecți de coronavirus

Mărci producătoare de bideuri, precum Brondell și Tushy, au consemnat o creștere semnificativă a cererii în ultimele zile.

Pe lângă produsele care nu sunt perisabile, hârtia igienică a fost cumpărată în cantități mari de oamenii speriați de pandemia COVID-19. De aceea, unele magazine au restricționat numărul de suluri care pot fi achiziționate de un client.

Daniel Lalley, un purtător de cuvânt al Brondell, a declarat că acum compania vinde un bideu la două minute pe Amazon și aproximativ 1.000 de unități pe zi. Pe toate canalele de retail, cererea pentru bideuri Brondell a crescut cu 300%, potrivit lui Steven Scheer, președintele companiei.

Vezi și: STRATEGIA surpriză adoptată de britanici în lupta cu COVID - 19 prevede ca lumea să ia boala! Se vrea încetinirea răspândirii epidemiei, nu stoparea acesteia

Hygiene for Health, un distribuitor de astfel de produse, a consemnat de asemenea o creștere mare a cererii. Cererea pentru un model a crescut cu 50% în ultimele 14 zile.

Tushy, un startup din domeniu, a anunțat că veniturile sale din vânzarea de bideuri s-au triplat în ultima săptămână.

Aproape 5.400 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19, iar peste 144.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.