Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe niciun drum din Tulcea nu se circulă: 5 localități nu au energie electrică

deszapezire

Traficul pe drumurile naţionale şi judeţene din Tulcea rămâne suspendat, iar cinci localităţi din judeţ nu au energie electrică din cauza viscolului puternic şi a ninsorii abundente din ultimele 24 de ore.

"În noaptea de vineri spre sâmbătă, judeţul a fost sub Cod portocaliu de viscol, iar orice intervenţie a utilajelor de deszăpezire ar fi fost inutilă. La ora actuală, se stabilesc traseele pe care vor interveni utilajele de deszăpezire în orele următoare", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu.

Aceasta nu a putut menţiona dacă, sâmbătă, vreunul din drumurile naţionale din judeţ va putea fi practicabil.

"Se va interveni cu utilaje de deszăpezire care vor merge în paralel cu mijlocul de transport medicalizat, dacă vom avea urgenţe medicale ce nu vor putea fi soluţionate în Tulcea", a menţionat reprezentanta ISU Delta.

Pe raza judeţului Tulcea, în momentul de faţă, potrivit sursei, nu există niciun autovehicul blocat pe drumurile înzăpezite.

Cinci localităţi, respectiv Sâmbăta Nouă, Rahmanu, Mihai Bravu, Colina şi Dunavăţu de Jos, nu au energie electrică, echipele de intervenţie ale furnizorului de curent fiind pregătite să intervină în momentul în care drumurile judeţene vor fi deszăpezite.

Traficul pe drumurile naţionale şi judeţene din Tulcea a fost suspendat în urmă cu 24 de ore, atunci când judeţul se afla sub Cod roşu de viscol şi ninsori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.