Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pele este 'super puternic', spune fiica sa, dezmințind înrăutățirea stării sale de sănătate

digi24
pele

Legenda fotbalului brazilian Pele se află acasă și este „super puternic", a declarat sâmbătă fiica sa, dezmințind informațiile potrivit cărora starea sa s-a înrăutățit. Fostul jucător, în vârstă de 81 de ani, a fost externat din spital joi, după ce a urmat un tratament de chimioterapie de două zile, anunță Mediafax.

Pele a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021 și a fost internat de mai multe ori la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în lunile care au trecut de atunci.

Fiica sa, Kely Nascimento, a declarat într-o postare pe Instagram că tatăl ei se simte bine.

"Nu știu ce informații se vehiculează și de unde, dar toată lumea îmi trimite mesaje, toată lumea este îngrijorată", a spus ea, înainte de a adăuga: „Nimic nu s-a schimbat".

„Nu este nimic nou de raportat. Tatăl meu merge la spital în fiecare lună. Așa că aceste lucruri vor ieși la iveală din când în când, uneori se duce de două ori pe lună. Dar nu s-a schimbat nimic, este acasă, este bine, se recuperează bine și este super puternic.", a spus Kely Nascimento, citată de Reuters.

Rețeaua de televiziune sportivă ESPN anunțase că cancerul s-a extins și că triplul câștigător al Cupei Mondiale a fost diagnosticat cu o tumoare în intestin, una în ficat și începutul alteia într-un plămân.

Managerul său a refuzat să confirme sau să infirme aceste informații.

Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, Pele a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenție chirurgicală la șold care l-a lăsat cu dureri recurente și probleme de mers.

El și-a redus aparițiile publice, dar rămâne activ pe rețelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.