Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peluza Cătălin Hâldan cere sprijinul ambasadorului Spaniei, în 'situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli'

Peluza Cătălin Hâldan, care deţine acţiuni la FC Dinamo, cere sprijinul ambasadorului Spaniei la Bucureşti, în "situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli". De asemenea, PCH solicită autorităţilor din România şi din Spania "să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor", potrivit news.ro.

"NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ŞI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezenţa unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă...

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească nişte datorii. Dar asta contează prea puţin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se ţin de convocări pentru 21 decembrie.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Să le spună cineva acestor tractorişti că pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă şi nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Manuel Larrotcha Parada!

Situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviştilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depăşeşte 1 milion de conaţionali. SUNTEM PESTE TOT!

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postări şi orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenţei Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es

Solicităm autorităţilor din România şi din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelenţa Voastră, domnule ambsador, aşa cum nouă nu ne place să fim arătaţi cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciţi prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiţi hoţi şi şarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România. Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiţie nu o putem numi) şi este o ruşine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este naţia lor şi pe unde încearcă să se ascundă", se arată într-un comunicat al PCH.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli.

De asemenea, au fost transferaţi 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.