Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peluza Cătălin Hâldan, mesaj pentru Ion Țiriac: 'Dinamo are nevoie de tine. Vino acasă acum, când câinii sunt fără stăpân! Vino să salvezi Dinamo!'

captura video
dinamo fani pch

Peluza Cătălin Hâldan, locul unde se întâlnesc cei mai înfocați suporteri ai ”Câinilor Roșii”, a lansat o scrisoare deschisă pentru Ion Țiriac, rugându-l să preia conducerea clubului bucureștean.

Citește și: Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan și Moise Guran: Incitatori populiști

Totul a pornit de la afirmația lui Ionuț Negoiță, din urmă cu câteva zile, când finanțatorul lui Dinamo a afirmat că ar fi dispus să îi ofere clubul gratis lui Țiriac, cu condiția ca fostul jucător de tenis să investească în el. ”Nu te-ai dezis niciodată de clubul care te-a format. Acum DINAMO ARE NEVOIE DE TINE. Sunt câteva milioane de suporteri care îți vor purta respect pentru totdeauna. Nu vei fi singur aici, vom fi alături de tine. Nu așteptăm să câștigăm trofee imediat, nu vrem minuni peste noapte. Vino să salvezi Dinamo! Vino să ridici Dinamo și tot fotbalul românesc se va ridica! Vino să dai o șansă copiilor talentați care se apucă de fotbal și îmbracă tricoul alb-roșu! Vino acasă acum, când câinii sunt fără stăpân!”, a fost mesajul transmis miliardarului român, de către Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și: Traian Băsescu face dezvăluri! Ce a vrut Klaus Iohannis să facă

FC Dinamo a pierdut partida împotriva Universității Craiova, din a doua etapă a Ligii 1, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea echipei lui Corneliu Papură. Partida a fost întreruptă în minutul 25, când tehnicianului lui Dinamo, Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.