Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru al doilea an consecutiv, francezii de la La Rochelle sunt campionii Europei la rugby masculin

Echipa franceză La Rochelle a câştigat Cupa Campionilor Europeni la rugby pentru al doilea an consecutiv, după ce a învins la limită, cu scorul de 27-26 (14-23), formaţia irlandeză Leinster, în finala disputată sâmbătă pe Aviva Stadium din Dublin.

Leinster a avut un start de vis în acest meci, conducând cu 17-0 după trei eseuri reuşite în doar unsprezece minute de joc, însă francezii au revenit şi s-au impus în final la un punct diferenţă, rămânând astfel în posesia trofeului cucerit anul trecut în faţa aceleiaşi adversare, scrie agerpres.ro.

Pentru învingători au înscris: Danty (20), Seuteni (38), Colombe (72) - eseuri şi Hasstoy - trei transformări (20, 38, 72) şi două lovituri de penalitate (44, 50).

Punctele gazdelor au fost realizate de O'Brien (6), Sheehan (1, 11) - eseuri şi Byrne - o transformare (1) şi trei lovituri de penalitate (23, 31, 47).

La Rochelle este a cincea echipă din rugbyul european care reuşeşte să-şi apere titlul în Cupa Campionilor. Anul trecut, francezii au învins-o cu 24-21 pe Leinster în finala disputată la Marsilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.