Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola surprinde din nou lumea fotbalului englez - Îi cere scuze lui Riyad Mahrez pentru că nu i-a oferit mai multe minute

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola rămâne un manager diferit şi găseşte moduri prin care să surprindă lumea fotbalului englez. Mai nou, catalanul îi cere scuze public lui Riyad Mahrez (27 de ani) pentru că nu-i oferă mai multe minute în echipa lui Manchester City, potrivit mediafax.

Adus pe aproape 70 de milioane de euro de la Leicester, în vară, Mahrez s-a integrat rapid şi a demonstrat în startul sezonului că poate face faţă rigorilor de la City. Dar după 30 decembrie a pierdut contactul cu echipa de start, prinzând doar 24 de minute:

"E vina mea. Îmi pare rău şi sunt trist, pentru că se antrenează formidabil. Ştiu că nu am fost prea gentil cu el. E incredibil de talentat, dar, în acest moment, nu-i pot oferi minutele pe care le merită. Sunt dezolat", a declarat Guardiola, citat de presa engleză, înainte să ofere motivul pentru care Mahrez stă departe de primul unsprezece: "Pe postul lui, îi avem acum pe Leroy Sané, Bernardo Silva şi Raheem Sterling în vârf de formă. Acesta e motivul. Să-i dăm şase jocuri şi va fi la nivelul lor. Nu mă îndoiesc de calitatea sa. Ce trebuie să facă el? Să continue să muncească, să nu se plângă prea mult şi să se lupte".

Nouă goluri şi zece pase decisive are Mahrez în acest sezon în tricoul lui City, dar performanţele bune din prima parte a stagiunii nu au mai contat în viziunea lui Guardiola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.