Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'CUCule, măcar ciripeşte!'

Facebook
razvan cuc liviu dragnea

Partidul Ecologist Român lansează un atac la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

”Dacă prin a pune lipitori de afişe pe functii cheie ne-a consvins de capacitatea sa profesionala, "disponibilitatea pentru dialog" a Ministrului Cuc, de mult amanată, vine să întareasca şi mai mult amatorismul practicilor acestuia. Lipsa măsurilor concrete pot duce la efecte ireversibile, greu de corectat asupra ROMATSA dar şi asupra TAROM, aeroporturi, companii aeriene romaneşti si straine, interesate de operarea în Romania sau survolarea acesteia.

Sindicatele ROMATSA nu pun presiune pe minivacaţa românilor domnule ministru, ci incearcă să vă reamintească, că de 5 luni ignorati documentaţia depusă de sindicate la cabinetul dumneavoastră, asteptând să vă manifestaţi disponibilitatea pentru dialog, despre care vă lăudaţi public că o aveţi!

Doreaţi “solicitări concrete”! Le aveţi, domnule ministru!

Surprinzator sau nu, avem de-a face cu un protest care să vă determine doar să vă exercitaţi fişa postului, fară să existe pretenţii salariale!

Termenul de depunere la Comisia Europeană a cererii de corectare a situaţiei create este 5 iunie! Renuntaţi la minivacanţă, renuntaţi la relaxarea cu care aţi tratat acest subiect arzător şi dovediţi-ne că aveţi capacitatea de a gestiona profesionist o criză cu repercursiuni pe următorii 2-3 ani!”, se arată într-un comunicat al PER.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.