Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Mândrescu, CATASTROFĂ pentru Aeroportul Otopeni'

per.ro
Danut Pop

DupăcePartidul Ecologist Român a cerut Prim-MinistruluiTudosesătrimităCorpul de Control la Tarom, declanșând o anchetă, astăzi, cerem din nou, să se facăverificări la celeceurmeazăsăaducem la cunoștințapubliculuilarg.

Vă atașăm adresa Inspectoratului de Stat in Construcții, din care reiese că a fost respinsă recepția lucrărilor de la piste, fapt foarte grav pentru siguranța pasagerilor. Trebuie să menționăm că s-au schimbat toate pavelele și bordurile din incinta Aeroportului Otopeni, fără a avea autorizație de construcție. De asemenea, acestea sunt mai slabe calitativ, dar la preț dublu.

Astăzistareapistelelor de la AeroportulOtopenipoate duce la o catastrofăaviatică. Directorul General Mândrescu a pus in pericolsiguranțatraficuluiaerianpeAIHCB prinafectareaîn mod iremediabil a integritățiicomisiilor de analiza de riscși a procesului de identificaresi management al riscului, așa cum este el definit de toatereglementărileaplicabile la nivelnaționalsiinternațional. Mai mult, acestadovedeșteincompatibilitate cu funcția de manager responsabil al uneiorganizații operator de aerodrom, pregătireașiexperiențaacestuiafiindnecorespunzătoare, raportate la cerințeleaplicabilepoziției de Director General / Manager responsabil, conform Reg.(CE) 139/2014.

Partidul Ecologist RomânsolicitădomnuluiCuc, MinistrulTransporturilor, demiterea de urgenţă a luiMândrescu din funcția de Director General CNAB, se anunţă într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO de către preşedintele PER, Dănuț Pop.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.