Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER reacționează dur la un articol din Deutsche Welle: Oamenii ăștia nu înțeleg că noi am fost educați în spiritul valorilor creștin ortodoxe

Facebook
Danut Pop

Partidul Ecologist Român (PER), prin viocea președintelui Dănuț Pop, reacționează dur după un articol apărut în Deutsche Welle despre mentalitatea neevoluată a parlamentarilor români.

"Articolul celor de la Deutsche Welle despre mentalitatea neevoluată a parlamentarilor români este o perspectiva pur politicianistă, nefondată, necercetată și neînțeleasă!

Oamenii ăștia nu înțeleg că noi am fost educați în spiritul valorilor creștin ortodoxe, iar fazele astea cu doi tați sau doua mame, genul neutru sau LGBTQI și alte chestiuni nu apar în Sfânta Scriptură, ca să poată fi lesne înțelese și acceptate. Tranziția pe care ei o forțează si o încadrează la evolutie nu are legatura cu simpla educație despre sănătate corporală și sexuală pe care o vedem necesară și normală, și pentru care milităm și noi. Ei instaurează supremația LGBTQI ca noua normalitate. Ori românii vad în religia noastră și valorile sale un reper moral, o rânduire a societății.

Populația din România este peste 90% creștin- ortodoxă, mulți fiind practicanți, iar valorile acestea pe care ei vor cu toată ființa lor să le impună, nu vor fi o reușită în această generație. Totuși, România este o țară în care acceptă la nivelul societății chiar public manifestările LGBTQI. Tinerii pe strazi, in parcuri, cluburi au această libertate de afișare și fără critici. Sunt chestiuni personale asa cum manifestarile hetosexuale sunt tot personale. Țin de intiminate si acolo trebuie să rămână! Dacă mâine apare presiunea pe recunoasterea pedofililor, zoofililor sau necrofililor, trebuie sa ne adaptăm legislativ?

Rolul nostru ca oameni politici responsabili este să facem ca generațiile viitoare sa nu fie pervertită de aceste anomalii. Unde punem linia, evoluaților?", se precizează în comunicatul PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.