Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București - Peste 230 de produse contrafăcute, ridicate de poliţişti

IGPR
perchezitii dragon

Peste 230 de produse, în valoare de aproximativ 300.000 de lei, au fost ridicate de poliţişti din Capitală în urma a şapte percheziţii pentru depistarea de produse contrafăcute informează Agerpres.

"În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei sectorului 3 - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat şapte percheziţii domiciliare, identificând un magazin de desfacere, două depozite şi patru sedii de societăţi comerciale implicate în fapte de punere în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică ori o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare", informează un comunicat al DGPMB, transmis miercuri AGERPRES.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 230 de produse, în valoare de aproximativ 300.000 de lei, precum şi 55 de etichete purtând o marcă înregistrată.

DGPMB precizează că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.