Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la firme ce comercializează carne de pui

perchezitii

Poliţiştii efectuează, miercuri, 19 percheziţii în judeţul Cluj la firme din domeniul comercializării cărnii de pui, bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 6 milioane de lei prin evaziune fiscală. 

"La data de 19 octombrie, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, efectuează 19 percheziţii, în judeţul Cluj, la sediile şi punctele de lucru ale unor firme şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES.

Lovitură GREA pentru Anda Adam. Soțul vedetei, săltat de DIICOT/ SURSE


Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2012, persoanele în cauză nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiunile efectuate şi veniturile realizate, sustrăgându-se astfel de plata obligaţiilor fiscale aferente activităţii comerciale.

Alina Gorghiu, AUDIATĂ la ÎCCJ: Sunt oricând disponibilă să dau orice lămuriri / UPDATE


Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi folosit în circuitul infracţional creat mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitară de produse agro-alimentare (carne de pui) din judeţul Cluj. 

La activităţi participă şi poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, reprezentanţi ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, precum şi jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.