Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la un centru de plasament din Capitală: 21 de persoane vizate

breaking news

Procurorii și polițiștii Capitalei fac, joi dimineață, percheziții la un centru de plasament din București. În cursul lunii iunie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de 21 de suspecţi pentru rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu și delapidare.

În data de 23.06.2016, a fost declanşată o acţiune la care participă  procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind puse în executare 19 autorizaţii de percheziţie (inclusiv la o instituţie publică).

”Actele de urmărire penală vizează modalitatea frauduloasă de funcţionare a sistemului de protecţie specială a copiilor instituţionalizaţi, în perioada 2014 – 2016 (ca urmare a unui denunţ formulat în luna noiembrie 2015), în cadrul unui centru din Bucureşti”, transmite Parchetul Capitalei.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

De asemenea, o parte dintre activităţi au fost realizate în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului și Adopție, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil şi Fundaţia SERA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.