Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perchezițiile FBI l-au înfuriat pe Donald Trump. Liderul SUA, atac fără precedent la adresa procurorului special Mueller

Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe adjunctul secretarului Justiţiei Rod Rosenstein miercuri, în mesaje postate pe Twitter, în care se plânge de ceea ce denunţă ”ancheta rusă falsă şi coruptă”, scrie The Associated Press, potrivit news.ro.

”O mare parte din sângele rău cu Rusia este cauzată de ancheta rusă falsă şi coruptă, condusă de toţi loialiştii democraţi sau de persoane care au lucrat cu Obama”.

Procurorul special Robert Mueller “este cel mai în conflict dintre toţi (cu excepţia lui Rosenstein, care a semnat scrisoarea FISA şi Comey). Nu există nicio complicitate, aşa că ei înnebunesc!”, afirmă şeful statului american.

Trump a reflectat în privat, în ultimele zile, la concedierea lui Rosenstein şi l-a criticat în mod public pe Mueller şi ancheta sa cu privire la Rusia.

Percheziţii efectuate săptămâna aceasta de FBI în biroul şi camera de hotel a avocatului său personal Michael Cohen l-au înfuriat pe preşedinte foarte tare, afirmă cinci persoane la curent cu punctul de vedere al preşedintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.