Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii desfăşurate de Poliţia Capitalei - Sunt vizate achiziţii de măşti de protecţie prin firme fantomă/ VIDEO

perchezitii mascati

Joi, 8 aprilie, Poliția Capitalei - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 6, supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pune în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, falsificarea de titluri de credit sau instrumente de plată , și cesiune fictivă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, in luna septembrie a anului 2020 au fost înregistrate două dosare penale privind săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune, prin folosirea de ordine de plată falsificate, cu prilejul achiziționării a 660.000 măști de unica folosință, in valoare de peste 320.000 lei, respectiv 330.000 măști de unica folosință, in valoare de aproximativ 160.000 lei.

Din datele existente a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane s-ar fi folosit de societăți comerciale administrate in drept de persoane de o condiție financiară modestă - firme fantomă - in numele cărora ar fi acționat fiind înregistrate 9 infracțiuni distincte de înșelăciune.

Prejudiciul total cauzat persoanei vătămate este de peste 1.500.000 lei.

Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 6. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.