Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DIICOT în mai multe orașe - O femeie și-a pozat fetele adolescente dezbrăcate și a trimis imaginile unor bărbați

DIICOT

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi procurorii DIICOT din judeşul Timiş au făcut marţi dimineaţă şase percheziţii la adrese din Timişoara, Lugoj, Recaş şi Ghilad, într-un dosar de pornografie infantilă, în cadrul acţiunii la nivel naţional. Ei cercetează o femeie care şi-a pozat fetele minote dezbrăcate şi a trimis pozele unor bărbaţi. Şase persoane vor fi audiate în acest dosar.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat şi-a convins iubita să le pozeze pe fetele de 13 şi 15 ani în poziţii indecente, apoi a trimis fotografiile unor prieteni de-ai acestuia.

Una dintre percheziţii a avut loc la Recaş, la o casă de tip familial, acolo unde sunt cazate mama şi cele două fete minore, notează news.ro.

La audieri vor fi duse şase persoane. Este vorba despre mamă, cele două fete, fostul iubit al acesteia şi bărbaţii care au primit fotografiile.

Tot marţi au loc 16 percheziţii şi în Caraş-Severin, într-un dosar de trafic de droguri. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Resita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.