Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DNA în Moldova. Sunt vizați Dan Anton și Teodor Hauca

dna

DNA efectuează percheziții în 10 locații situate în judeţele Iaşi şi Suceava, reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăți comerciale. Este vizată, conform unor surse juridice Mediafax și Agrepres,  și locuinţa judecătorului Dan Anton, de la Curtea de Apel Iaşi. De asemenea, presa locală raportează implicarea fostului senator PD de Suceava, Teodor Hauca.

DNA invocă suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni contra libertăţii persoanei, comise în perioada 2014-2015.

Conform Obiectiv de Suceava, Hauca a confirmat telefonic că au fost efectuate  percheziții la firmele sale și la domiciliu, procurorii fiind interesați de unele afaceri pe care le are în Republica Moldova. Fostul senator a mai declarat ca a procurorii i-au arătat o listă cu persoane, dintre care l-a recunoscut pe judecătorul Dan Anton.

În iunie 2015 locuința lui Dan Anton a fost percheziționată de DIICOT, fiind suspectat că a intervenit în favoarea unor persoane condamnate, în schimbul sumei de 200.000 de lei şi al unor bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.