Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii DNA la baronul PNL de Hunedoara /UPDATE

perchezitii

UPDATE: Astazi vor fi percheziții la domiciliul numitului Moloţ Mircea Ioan și la sediul CJ Hunedoara în biroul preşedintelui CJ Hunedoara, utilizat de numitul Moloţ Mircea Ioan şi biroul utilizat de numitul Balint Tiberiu Ioan – vicepreşedintele CJ Hunedoara. E vorba de acte de corupție la atribuirea de contracte.

****

 

Procurorii DNA au descins vineri dimineaţa la Consiliul Judeţean Hunedoara şi în alte 17 locaţii din judeţ. Vizat ar fi preşedintele CJ Hunedoara, liberalul Mircea Moloţ, pentru fapte de corupţie săvârşite în perioada 2011-2014. Din primele informaţii, ar fi vorba de contracte de achiziţii publice încheiate în condiţii de încălcare a legii.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2011-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 7 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în județul Hunedoara, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei", se arată într-un comunicat DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.