Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DNA la șeful CJ Prahova / Iulian Dumitrescu urmează să fie audiat de procurori (UPDATE)

CJ Prahova

Procurorii DNA efectuează, în această dimineață, 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și la membri ai familiei acestuia.

Potrivit ultimelor informații, procurorii ridică mai multe documente de la biroul lui Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova. Etajul 1 din sediu este blocat de jandarmi. De asemenea, ancehta DNA ar viza modul de acordare al contractului pentru centura din Mizil.

Citește și: Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative, transmite Iulian Dumitrescu, cu privire la perchezițiile DNA.

Potrivit unor surse, Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane. Vizată de ancheta DNA este şi Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

După percheziții, Iulian Dumitrescu va fi dus la sediul DNA pentru audieri.

content-image

Iulian Dumitrescu este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL. În 2021, a fost unul dintre principalii pretendenți din PNL pentru a prelua Ministerul Transporturilor în Guvernul Ciucă.

De precizat că Iulian Dumitrescu și senatorul liberal George Stângă au fost înregistrați de DNA în biroul lui Cătălin Drulă, atunci ministru al Transporturilor, căruia îi cereau să îi păstreze în funcție pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați.

Cu trei mandate de senator la activ (2012-2016 / 2016-2020 / 2020-2024), Iulian Dumitrescu este președinte al Consiliului Județean Prahova și al PNL Prahova, fiind un lider influent în partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.