Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii domiciliare în Craiova: Doi tineri cercetați pentru trafic de droguri au fost arestați preventiv

huffingtonpost.co.za
catuse

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi altul de 26 ani, ambii cetăţeni moldoveni cu rezidenţă în Craiova, care ar fi comandat droguri din străinătate şi apoi le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti şi procurori DIICOT din Craiova.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru infracţiunile de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată, precum şi trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată, potrivit agerpres.ro.

"Din cercetări a reieşit faptul că două dintre cele trei persoane bănuite ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi primit prin poştă, iar, ulterior, le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare către diverse persoane", se precizează într-un comunicat transmis de IGPR.

Procurorii DIICOT Craiova şi poliţişti de combatere a crimei organizate au efectuat, în cauză, două percheziţii domiciliare la persoanele bănuite de trafic de droguri, în urma cărora au fost ridicate timbre LSD şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a celor doi tineri cercetaţi pentru trafic de droguri, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.