Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București și Ilfov într-un dosar de șantaj: Doi bărbați au fost reținuți

perchezitii

Polițiștii din Capitală au făcut marți percheziții domiciliare în București și Ilfov, într-un dosar de șantaj. Doi bărbați au fost reținuți, anunță mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut marți dimineața 3 percheziții în București și județul Ilfov și au pus în aplicare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Cercetările în acest caz au fost declanșate în 17 mai, când o persoană a reclamat faptul că, în martie, a împrumutat 1.900 de euro de la un bărbat, care, ulterior, prin amenințări cu acte de violență fizică, ar fi determinat persoana vătămată să-i remită 9.500 de euro.

Din datele și probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în 10 aprilie, cel în cauză ar fi amenințat persoana vătămată și rudele acesteia cu acte de violență și ar fi determinat-o pe aceasta să-i dea 7.000 de euro.

Astfel, un alt bărbat, în baza unei înțelegeri cu cel în cauză, în 11 mai, s-ar fi întâlnit cu victima într-o stație peco și ar fi primit 4.000 de euro, pe care ulterior, i-ar fi remis-o bănuitului.

De asemenea, în 16 mai, bărbatul în cauză s-ar fi deplasat la domiciliul victimei, cu scopul de o intimida și ar fi determinat-o să-i dea 3.000 de euro.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe probe. Cei doi au fost duși la audieri.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și complicitate la șantaj, cu bărbații în stare de reținere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.