Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Craiova și Radovan, în urma unui scandal petrecut în stradă: Cinci bărbaţi au fost duşi la audieri

perchezitii

Poliţiştii doljeni au făcut, joi, mai multe percheziţii în urma scandalului de la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicate şapte persoane, iar două dintre acestea au ajuns la spital. Cinci bărbaţi au fost duşi la audieri, conform news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au făcut, joi, şapte percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna Radovan, la locuinţele unor persoane bănuite de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

"Activitatea a fost desfăşurată în cadrul unui dosar penal, întocmit la data de 13 februarie, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În fapt, în seara zilei de 13 februarie, pe strada Bârseşti din Craiova, a avut loc un conflict, între 4 bărbăţi pe de o parte şi alţi trei, pe de altă parte, toţi din Craiova, în urma căruia, doi tineri de 16 şi 29 de ani au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiind provocate distrugeri unui autoturism. În urma percheziţiiilor efectuate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, două recipiente ce contin substanţe iritant-lacrimogene şi 2 obiecte tăietoare-înţepătoare, tip fluture”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că cinci persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, toate din Craiova, au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.