Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în mai multe orașe din România: Fraude cu fonduri garantate de stat pentru IMM-uri / Prejudiciul cauzat este de 1.180.000 de lei

perchezitii

Anchetatorii fac marți percheziții în mai multe orașe din România în cadrul unui dosar de constituirea unui grup infracțional organizat, obținerea ilegală de fonduri și înșelăciune. În dosar este vorba despre fraude cu fonduri garantate de stat pentru IMM-uri.

Marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fac 19 percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița, Sibiu, Timiș, Alba, Maramureș, Constanța, Brașov și în municipiul București. Sunt vizate 10 persoane.

Acestea sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, obținerea ilegală de fonduri și înșelăciune.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie 2020 - ianuarie 2021, prin intermediul a șase societăți comerciale, bănuiții ar fi solicitat fonduri garantate de stat pentru întreprinderi mici și mijlocii și ar fi falsificat documente, în vederea obținerii de finanțări de la diverse unități bancare, cu intenția vădită de a nu returna împrumutul”, au anunțat anchetatorii.

Prejudiciul cauzat este de 1.180.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.