Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții INCENDIARE la hoții de petrol! Peste 35.000 de litri de petrol au fost furați și apoi înlocuiți cu...APĂ

perchezitii

Polițiștii de la Transporturi din Constanța au efectuat 45 de percheziții domiciliare, într-un dosar în care mai multe persoane sunt supectate că au furat 35.000 de litri de petrol pe care, ulterior, l-au înlocuit cu apă, anunță, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, Poliția Română.

Perchezițiile au fost făcute pe raza județelor Constanța și Ialomița, fiind ridicate bunuri în valoare de aproximativ un milion de lei. Un număr de 35 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

„În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant delict, 8 bărbați, angajați ai unor societăți comerciale cu profil transport rutier, care sunt bănuiți că ar fi sustras produse petroliere din încărcătura transportată”, anunță sursa citată.

Citește și: Ion Cristoiu îl torpilează pe Nicușor Dan: 'Un sfert din cap e vopsit în PNL. Și trebuie să-și rezolve problema și cu Dan Barna'

Din investigații a reieșit faptul că, în timp ce s-ar fi deplasat cu încărcătura de combustibil spre o anumită destinație, bărbații s-ar fi abătut de la traseu și ar fi oprit la anumite locații, unde ar fi descărcat o parte din marfă.

Ei sunt bănuiți că, vineri noaptea, ar fi sustras 35.000 de litri de produs petrolier, pe care l-ar fi înlocuit cu apă. Odată ajunși la destinația de livrare a produselor petroliere, persoanele în cauză ar fi fost ajutate de angajați ai societății comerciale pentru a nu fi constatate nereguli la cântar, ulterior cantitatea de apă fiind deversată în rezervorul decantor, iar diferența de produs petrolier, în rezervorul colector specific.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au pus în aplicare 45 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Constanța și Ialomița. În urma descinderilor au fost ridicate, în vederea confiscării, 15.775 de litri de produs petrolier, 12.700 de euro și 57.290 de lei, 31 de telefoane mobile, 8 autotractoare cu 8 semiremorci (cisternă)”, anunță polițiștii.

Valoarea bunurilor indisponibilizate este de peste 950.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.