Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la locuinţa unui tânăr din Botoșani ce încasa avansuri pentru maşini din Germania, fără a le livra

perchezitii

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au percheziţionat locuinţa unui tânăr de 28 de ani, suspectat de înşelăciune, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi încasat bani de la mai multe persoane în schimbul promisiunii că le va aduce maşini din Germania, fără însă ca acestea să fie onorate.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada iunie - septembrie 2020, prin completarea fictivă a unor înscrisuri, ar fi indus în eroare trei persoane vătămate de la care ar fi încasat cu titlu de avans 5.500 de euro, în schimbul cărora le-ar fi promis că le aduce autoturisme din Germania, fără a mai desfăşura vreo activitate în acest sens", a afirmat Nenişcu.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele tânărului cercetat sub aspectul comiterii a trei infracţiuni de înşelăciune.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.