Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea română Alexandra Cadanţu-Ignatik/Gabriela Lee s-a calificat în sferturile probei de dublu la Varşovia

tenis

Perechea română Alexandra Cadanţu-Ignatik/Gabriela Lee (fostă Talabă) s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Varşovia (WTA 250), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, după 6-4, 4-6, 10-6 cu maghiarele Reka Jani/Adrienn Nagy.

Româncele s-au impus după o oră şi 40 de minute de joc, profitând şi de cele 9 duble greşeli ale adversarelor.

Cadanţu şi Lee şi-au asigurat un cec de 2.350 de dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, iar în sferturi vor înfrunta cuplul care va câştiga meciul Ana Danilina (Kazahstan)/Anna-Lena Friedsam (Germania/N.4) - Arianne Hartono (Olanda)/Olivia Tjandramulia (Australia).

Tot luni, Alexandra Cadanţu-Ignatik a fost învinsă cu 6-1, 6-1 de argentinianca Nadia Podoroska, în prima rundă la simplu.

Gabriela Lee, învinsă de Cadanţu în ultimul tur al calificărilor, a reuşit să intre pe tabloul principal ca ''lucky loser'' şi va juca în primul tur contra Ralucăi Şerban, jucătoare care reprezintă acum Ciprul.

Pe tabloul principal se mai află o româncă, Ana Bogdan, care o va înfrunta pe spaniola Nuria Parrizas Diaz, cap de serie numărul şapte, potrivit Agerpres.ro.

Irina Begu, care era a patra favorită şi care duminică a câştigat titlul la Palermo, s-a retras din competiţie. Ea ar fi trebuit să joace în primul tur contra ucrainencei Katerina Baindl, venită din calificări.

Ana Bogdan este înscrisă şi ea la dublu, unde o va avea ca parteneră pe Kristina Mladenovic (Franţa), adversarele lor din prima rundă fiind principalele favorite, Anna Bondar (Ungaria)/Kimberley Zimmermann (Belgia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.