Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol pe Valea Oltului, după o coliziune frontală între două tiruri: traficul rutier este BLOCAT pe ambele sensuri de mers

DSU
Pompieri SMURD

Pompierii militari intervin, luni după-amiază, pe DN 7, în localitatea Câineni pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor după ce două tiruri, unul care transporta maşini iar celălalt încărcat cu făină de porumb, s-au ciocnit frontal, existând scurgeri de combustibil pe carosabil, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea, relatează Agerpres.

Citește și: Senatul A VOTAT legea lui Liviu Dragnea: BNR e OBLIGATĂ să aducă în țară rezerva de aur din străinătate

"Autocamionul care transporta autoturisme s-a răsturnat, iar două dintre maşini au căzut de pe platformă în curtea unei locuinţe învecinate. Sunt şi scurgeri de combustibil din rezervoare şi se asigură măsuri de apărare împotriva incendiilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În urma impactului dintre cele două autocamioane a rezultat şi rănirea celor doi şoferi, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, cu multiple fracturi deschise.

Citește și: ULTIMA ORĂ Ion Iliescu a intrat în operație

"Tirul încărcat cu făină de porumb ar fi efectuat manevra de depăşire a unei coloane de maşini, intrând în coliziune frontală cu un alt tir, care circula regulamentar din sens opus şi care transporta mai multe autovehicule. A rezultat rănirea gravă a şoferului vinovat", a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea. Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.