Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol pe explozie pe un drum național - Scurgeri dintr-un TIR încărcat cu butelii, trafic blocat între Oradea și Satu Mare

tir butelii

Traficul este blocat joi pe un drum național din Bihor din cauza unui tir care transportă butelii cu gaz metan. Din cel puțin una dintre butelii scapă gaze, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, incidentul a avut loc pe DN 19 Oradea-Carei, în zona localității Tarcea, din județul Bihor.

Un tir încărcat cu butelii cu gaz metan este oprit pe suprafața de rulare, întrucât prezintă scăpări de gaze la una dintre butelii.

La fața locului acționează forțe MAI. Circulația este restricționată pe ambele sensuri.

UPDATE - La fața locului acționează forțe MAI. Circulația este restricționată pe ambele sensuri

„ISU Bihor a fost sesizat cu privire la faptul că, pe raza localității Tarcea exista pericolul producerii unei explozii, întrucât una din cele 840 de butelii, aflate într-un TIR, prezenta scăpări de gaze. A fost balizată zona și au au fost evacuate toate persoanele pe o rază de 300 de metri (în total 42 de persoane aflate în zona de risc, de pe stradă, dintr-un bloc și din casele aflate în zona respectivă). De asemenea, s-a luat măsura restricționării traficului, pe ambele sensuri. S-a acționat pentru răcirea buteliilor și evacuarea celei defecte, pompierii preîntâmpinând producerea unei explozii”, au explicat reprezentanții ISU.

În urma incidentului nu au fost victime și pagube importante.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.