Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Permisul de conducere, greu de obținut în Alba: Aproape 55% dintre candidaţi au fost respinși la proba teoretică, în 2021

permis conducere

Mai mult de o jumătate dintre candidaţii din judeţ care au dat anul trecut examen pentru dobândirea unei categorii de permis de conducere au fost respinşi la proba teoretică, iar din cei care au susţinut proba practică au promovat aproape 70%, potrivit raportului de activitate pe 2021 al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba, potrivit Agerpres.

"Astăzi, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba a avut loc, în sistem on-line, prezentarea raportului de activitate pentru anul 2021. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba a emis în anul 2021 un număr de 28.292 de certificate de înmatriculare şi au fost efectuate un număr de 4.748 de operaţiuni de radiere", se menţionează într-un comunicat postat luni pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului - Judeţul Alba.

Potrivit sursei citate, din cei 13.414 candidaţi care au fost examinaţi la proba teoretică, pentru dobândirea unei categorii de permis de conducere, au fost admişi 6.039 şi respinşi 7.285. Promovarea a fost astfel de 45,02%.

În ceea ce priveşte proba practică, au fost examinaţi, potrivit comunicatului, 10.000 de candidaţi, din care au fost admişi 6.937 şi respinşi 3.063. A rezultat astfel o promovare de 69,37%.

De asemenea, în 2021 în sistemul informatic au fost introduse datele în vederea confecţionării unui număr de 18.388 permise de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.