Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoane din Brăila aflate în carantină au primit articole de igienă şi cărţi religioase, duse de măicuţele de la 'Sfântul Pantelimon'

www.hotnews.ro
Maicute

Măicuţele de la Mănăstirea "Sfântul Pantelimon" au oferit de Bunavestire pachete cu articole de igienă şi cărţi religioase celor 117 persoane aflate în carantină instituţionalizată într-un centru amenajat în staţiunea brăileană Lacu Sărat, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, preot Rareş Bucur, citat de Agerpres.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, continuă activităţile de ajutoarea a persoanelor aflate în carantină instituţionalizată, desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos prin protoieriile, parohiile şi mănăstirile eparhiei, la Centrul de carantină din Staţiunea Lacu Sărat, judeţul Brăila.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

Monahiile din cadrul Mănăstirii Sfântul Pantelimon Lacu Sărat au pregătit pachete ce conţin cărţi de zidire sufletească şi materiale de igienă, cu care s-au deplasat la Centrul de carantină din Staţiunea Lacu Sărat, pentru a le oferi celor 117 persoane instituţionalizate.

Darurile au fost preluate de personalul desemnat pentru îngrijirea şi asigurarea condiţiilor de carantină, conform normelor legale în vigoare.

În această perioadă, persoanele aflate în carantină în judeţele Galaţi şi Brăila vor primi din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos în funcţie de nevoi şi alte ajutoare", se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Cele 117 persoane aflate în centrul de carantină din Lacu Sărat sunt muncitori ai Şantierului Naval Vard din Brăila, aduşi în ţară din Italia, pe 21 martie, cu o cursă specială TAROM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.