Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personaje care descoperă secrete ale naturii, regate uimitoare şi jucării ce prind viaţă, din aprilie la Cartoon Network şi Boomerang

Stiri Pentru Copii
Cartoon Network Finn și Jake

Personaje care descoperă secrete ale naturii, regate uimitoare şi jucării care prind viaţă sunt dezvăluite în seriale animate care fac parte din programul lunii aprilie la posturile Cartoon Network şi Boomerang, potrivit News.ro

Cei mai tineri dintre telespectatori vor avea ocazia să se îmbarce alături de personajele lor preferate, aventuri nebănuite.

„Bakugan: Alianţa armată” va avea premiera la Cartoon Network pe 12 aprilie, la ora 21:30, şi va fi difuzat de luni până duminică. În cel de-al doilea sezon vor exista şi mai multe aventuri cu Bakugani, creaturi magice care au superputeri pe care proprietarii le pot folosi puterile pentru a face bine. În episoadele în premieră, apare un adversar neaşteptat.

Pe 19 aprilie, de la ora 15:55, va avea premiera „Finn şi Jake în cea mai tare aventură”. Serialul va fi difuzat de luni până duminică, de la aceeaşi oră. Ooo Land este un continent imens care ascunde multe locuri şi regate uimitoare. Eroii vor întâlni un elefant galben din Regatul Bomboanelor. Finn va încerca să-l convingă pe Jake că prinţesa Flamă nu este de fapt rea. Cei doi eroi vor călători, de asemenea, în Regatul Norilor, în căutarea unui nou loc doar al lor, şi vor merge la stupul de albine şi la casa de păsări.

„Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” poate fi urmărit din 24 aprilie, de la ora 15:55. Un nou episod special din serial, „Obsidianul”, spune povestea aventurilor necunoscute ale Prinţesei Gumiţă şi ale lui Marceline, care vor fi forţate să îşi înfrunte trecutul. Creatorii au introdus un nou personaj - Glass Boy -, care este convins că povestea unui monstru adormit este doar un basm vechi. Curând se dovedeşte că îngrozitoarea creatură există. Este un dragon care a dormit mulţi ani într-o peşteră în care Marceline însăşi l-a urmat. Cântecul ei unic la chitară are o putere extraordinară – muzica ei poate influenţa realitatea.

Vezi și: CUTREMUR în Ministerul Apărării: fost adjunct al serviciului secret al Armatei a fost ARESTAT

În luna aprilie, la Boomerang, copiii se pot bucura de mai multe premiere. Celebrul personaj Scooby-Doo revine pe 1 aprilie, de la ora 11:00. „Scooby-Doo: Misterul începe” poate fi urmărit până pe 6 aprilie, de la aceeaşi oră. Fiecare dintre filmele care vor fi difuzate are un nou mister şi noi indicii pentru grup. Daphne, Velma, Fred şi Shaggy s-au întâlnit în liceu. Din întâmplare, au fost prinşi într-o altercaţie şcolară, pentru care directorul i-a pedepsit. Ei descoperă că împărtăşesc pasiunea pentru descoperirea misterelor şi încep să lucreze împreună.

„Power Players” va avea premiera pe 12 aprilie, la ora 14:00, şi va putea fi urmărit de luni până duminică de la aceeaşi oră. Cei mai tineri telespectatori vor putea urmări aventurile lui Axel, băieţel în vârstă de 9 ani, şi ale jucăriilor sale care au prins viaţă. Echipa poate sava lumea de diverşi ticăloşi.

„Ciupi-Ciupi şi ciupercuţele” va debuta pe 19 aprilie, la ora 18:00. Serialul va putea fi urmărit de luni până duminică, de la aceeaşi oră.

Micul Ciupi-Ciupi nu se teme de nicio provocare. Este puţin fragil, dar curajos, motiv pentru care îi este uşor să pătrundă în pădurea luxuriantă. În fiecare zi, întâlneşte noi locuitori ai spaţiului verde. Micuţa Lilit se joacă cu el tot timpul - umorul ei bun luminează chiar şi cele mai înnorate zile din pădure. Chep, cel mai bun prieten al lui Ciupi-Ciupi, are o curiozitate debordantă şi vrea să ştie totul despre casa lor, oraşul Ciuperceşti.

Cartoon Network al WarnerMedia este un canal pentru copii care oferă cele mai bune spectacole de comedie şi aventuri. Promovează valoarea prieteniei şi stimulează imaginaţia publicului său principal - băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. Cartoon Network oferă un conţinut original pentru copii şi familii şi este un brand global de divertisment disponibil în peste 400 de milioane de case din 192 de ţări.

Boomerang este un alt post emblematic pentru copii aparţinând WarnerMedia. Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani şi familiilor lor, a câştigat încrederea publicului prin divertisment amuzant, jucăuş şi sigur, sărbătorind personaje cunoscute şi atemporale, precum Scooby Doo, Tom şi Jerry şi Garfield.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.