Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pescariu, dezvăluiri BOMBĂ despre 'rolul' lui Kovesi în dosarul Microsoft: 'V-aţi mai gândit vreo clipă că e ceva ce s-ar putea să fie ilegal' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Omul-cheie din dosarul Microsoft face dezvăluiri importante într-un interviu exploziv pentru România TV. Dinu Pescariu, denunţătorul din dosarul care îi face să tremure pe politicieni, a vorbit despre rolul Laurei Codruţa Kovesi în mega-afacerea de sute de milioane de euro, dar şi despre cum o parte din bani au ajuns în campania prezidenţială a lui Traian Băsescu.

Dinu Pescariu, dezvăluiri INCENDIARE: Maior, Băsescu, Ponta, Dragnea, vizite la baza sportivă Cutezătorii

Dinu Pescariu face dezvăluiri din culise dosarului Microsoft. "Oricine se uită la dosarul ăsta obiectiv o să vadă că e umflat cu pompa, o să vadă că s-a dorit demonizarea cu orice preţ şi a lui Claudiu şi a mea şi o să vadă de asemenea şi mă mir că nimeni n-a sesizat că acest dosar are o parte care nu e anchetată deloc. Există o HG din 2008 cu semnătura dnei Kovesi pe ea?...Mă gândesc că da...are legătură cu licitaţiile pentru Microsoft?... Eu aşa zic...Vă explicaţi de ce partea aceea nu e cercetată?Păi îmi pun şi eu aceeaşi întrebare. De exemplu, că s-ar fi făcut totul cu avizul lui Băsescu şi mulţi bani din dosarul ăsta şi banii pentru licenţe au fost folosiţi în campania prezidenţială...fiţi sigură de treaba asta. Nu pot să vorbesc acuma mai departe de ce v-am spus mai devreme".

„Dacă aţi vedea semnătura procurorului şef pe un contract, v-aţi mai gândit vreo clipă că e ceva ce s-ar putea să fie ilegal", a întrebat retoric Pescariu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.