Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 10 lideri PSD discută, vineri, în biroul lui Liviu Dragnea, înaintea ședinței CExN

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea 14 09 2018

Peste zece lideri PSD cu drept de vot în CExN al partidului discută, la ora transmiterii acestei știri, în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților, înaintea ședinței conducerii lărgite în care se va analiza scrisoarea anti-Dragnea, scrie Mediafax.

Printre lideri PSD care au sosit, vineri dimineață, la biroul de președinte al Camerei Deputaților, se află Vasile Gliga (Mureș), Felix Stroe (Constanța), Dorel Căprar (Arad), Florin Cârciumaru (Gorj), Doina Pană (Bistrița-Năsăud), Gabriel Zetea (Maramureș), Adrian Gâdea (Teleorman), Bogdan Trif (Sibiu), Marian Oprișan (Vrancea), Dan Nica (Galați).

Discuțiile au loc în prezența liderului PSD Liviu Dragnea. La sosire, acesta nu a vrut să facă declarații. „Vorbim după CEx”, le-a spus el jurnaliștilor.

Conducerea lărgită a PSD se reunește, vineri, într-o ședință a Comitetului Executiv Național care se va desfășura în Parlament, de la ora 12.30, pentru a dezbate "Declarația privind Starea Partidului Social Democrat".

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declarația este semnată de un „Comitet de inițiativă” format din Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar general al Capitalei și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și vicepreședinte al Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.