Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de persoane au fost salvate în Ialomița: Erau blocate în mașinile prinse de zăpadă

www.eskape.ro
ninsoare, vreme rea, zăpadă

Autorităţile din Ialomiţa au executat peste 60 de intervenţii la evenimente cauzate de căderile abundente de zăpadă din ultimele 12 ore, a informat prefectul Gigi Petre, printr-un comunicat remis, AGERPRES, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Mai bine de jumătate dintre situaţii au reprezentat cazuri ale unor persoane cu afecţiuni medicale la care accesul a fost îngreunat de starea impracticabilă a drumurilor. Alte 30 de cazuri au fost solicitări ale unor persoane care nu au mai putut înainta pe carosabil, rămânând blocate în maşini pe diferite segmente de drum.

În total, conform comunicatului, au fost salvate peste o sută de persoane - adulţi şi copii, care se aflau în maşini ce au rămas înzăpezite.

ISU Ialomiţa a fost solicitat şi pentru stingerea a două incendii la locuinţe, produse în localităţile Amara şi Scânteia, care au fost lichidate în colaborare cu serviciile voluntare ale comunităţilor locale.

Garda Feteşti a acţionat în jurul orei 10.30 pentru descarcerarea unei victime a unui accident rutier produs pe autostrada A2. Din accident au rezultat trei victime, toate fiind preluate şi transportate la spital cu ambulanţa.

Au fost semnalate şi 11 cazuri în care au căzut părţi din tencuiala unor construcţii sau din acoperişuri, precum şi copaci prăbuşiţi din cauza vântului puternic.

La ora 13.00, aproximativ 13 localităţi de pe teritoriul judeţului erau afectate parţial sau total de lipsa curentului electric.

Judeţul Ialomiţa se află sub Cod roşu de vreme rea, toate drumurile naţionale şi judeţene fiind închise traficului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.