Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 17.000 de cutii cu medicamente susceptibile a fi contrafăcute, depistate la PTF Nădlac

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam importan medicamente

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II au depistat, în timpul unui control efectuat asupra unei autoutilitare condusă de un cetăţean german, peste 17.000 de cutii cu medicamente susceptibile a fi contrafăcute, informează, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Bihor, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cetăţeanul german, în vârstă de 39 de ani, s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei în data de 18 martie, fiind la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Germania.

"La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, mai multe cutii pe care erau inscripţionate numele unor medicamente cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Pentru marfa transportată, şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă, motiv pentru care a fost condus la sediul instituţiei pentru verificări suplimentare. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că în interior se aflau 17.263 cutii cu medicamente, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 370.000 de euro", transmite ITPF Bihor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.