Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.900 persoane, angajate prin intermediul AJOFM Sălaj în primele zece luni ale anului

job

Peste 1.900 persoane au fost angajate prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj în primele zece luni ale anului 2022, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a aplicării măsurilor de stimulare a ocupării prevăzute de legislaţia în vigoare de către AJOAFM Sălaj, în primele zece luni ale anului 2022 au fost încadrate în muncă 1903 persoane. Din totalul persoanelor ocupate până la data de 31 octombrie, 984 au vârsta peste 45 de ani, 225 persoane sunt cuprinse între 35 şi 45 ani, 221 au vârsta între 25 şi 35 de ani, iar 473 sunt tineri sub 25 de ani", se arată, miercuri, într-o informare de presă a AJOFM Sălaj.

Potrivit sursei citate, nivelul de pregătire al persoanelor pentru care a fost identificat un loc de muncă arată că cele mai multe au studii liceale şi postliceale (891), profesionale (411) şi gimnaziale (395), 206 persoane fiind cu studii universitare.

Din numărul total de persoane încadrate prin intermediul AJOFM Sălaj în primele zece luni ale anului 2022, 721 fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.