Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din București

petarde artificii

peste 200 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din București. Aceștia au prins în flagrant două persoane care vindeau fără drept astfel de articole. Traficanții sunt cercetați penal.

Potrivit anchetatorilor, luni, poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei, au prins în flagrant-delict pe o stradă din Sectorul 4, un bărbat care vindea articole pirotehnice fără drept. Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 70 de kilograme de articole pirotehnice.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Tot luni, în Sectorul 2 al capitalei, polițiștii au prins în flagrant o femeie în timp ce vindea articole pirotehnice din porbagajul unei mașini. În acest caz, polițiștii au confiscat 150 de kilograme de petarde și pocnitori.

Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.