Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 21 de tone de deşeuri transportate ilegal, oprite la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele

gunoi deseuri

Peste 21 de tone de deşeuri care veneau din Macedonia au fost oprite la frontieră, la Turnu Măgurele, după ce au fost descoperite mai multe nereguli, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, remis miercuri AGERPRES.

Deşeurile au fost returnate societăţii expeditoare.

"În ziua de 26 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de către un cetăţean macedonean, în vârstă de 32 de ani.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cantitatea de 21.800 de kilograme deşeuri materiale neferoase. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Teleorman", se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Citește și: Apărarea Elenei Udrea `PUSĂ ÎN CUI` de judecătorii CAB - Au RESPINS DEFINITIV...

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în mijlocul de transport se aflau deşeuri din plastic amestecate cu deşeuri din materiale neferoase. Toate erau încărcate din Macedonia şi aveau ca destinaţie o societate comercială din ţara noastră.

Autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste deşeuri, întrucât pe timpul transferului este interzisă amestecarea lor, dar şi pentru neconcordanţele privind deşeurile menţionate în documentele de transfer şi cele identificate fizic în mijlocul de transport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.