Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 230 de persoane din Vrancea au fost amendate pentru nerespectarea restricţiilor impuse de pandemie, în weekend

udmr.ro
amenda politie

Peste 230 de persoane au fost amendate în acest weekend pentru nerespectarea restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"În perioada 19-21 noiembrie, poliţiştii vrânceni au continuat acţiunile în sistem integrat cu jandarmi şi poliţişti locali, în vederea limitării răspândirii COVID-19, fiind urmărită respectarea normelor legale aplicabile în contextul prelungirii stării de alertă. Astfel, în ultimele 72 h, au fost organizate 28 de acţiuni punctuale ale poliţiei şi şase în cooperare cu alte structuri MAI, fiind făcute 3.303 de verificări ale persoanelor aflate în carantină, izolare sau în cadrul unor acţiuni punctuale. Au fost identificate 239 de persoane care nu au respectat măsurile stabilite prin lege, cele mai multe încălcând măsurile de protecţie individuală sau cele privind deplasarea", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, au fost controlate 290 de unităţi economice privind respectarea măsurilor de diminuare a riscurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 prin utilizarea dispozitivelor electronice de verificare a certificatelor verzi COVID.

Totodată, poliţiştii şi jandarmii au informat cetăţenii şi administratorii de unităţi comerciale şi cu privire la modificările legislative şi noile restricţii impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

Zilnic, în această perioadă, pe raza judeţului acţionează, în medie, 200 de poliţişti şi jandarmi, scopul principal al acţiunilor fiind responsabilizarea cetăţenilor şi operatorilor economici şi monitorizarea respectării măsurilor legale privind restricţiile impuse în contextul pandemic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.