Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 40 de jandarmi harghiteni au donat sânge pentru completarea rezervei Centrului de Transfuzie Sanguină

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Peste 40 de jandarmi au donat sânge, în ultimele zile, pentru completarea rezervei Centrului de Transfuzie Sanguină din Miercurea Ciuc, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita alăturându-se campaniei derulate la nivelul Jandarmeriei Române, potrivit Agerpres.

"Peste 40 de jandarmi îşi aduc propria contribuţie pentru a completa rezerva de sânge a Centrului de Transfuzie Sanguină Harghita, cu aproximativ 16 litri de sânge. Poate nu e mult, dar împreună cu toţi cei care aleg să facă acest mic gest pentru viaţă îi vor ajuta pe cei aflaţi în suferinţă. La nivelul inspectoratului există un număr mare de donatori onorifici, rezultaţi şi în urma campaniilor derulate de către noi, de-a lungul timpului", se arată în informarea Biroului de Presă al IJJ Harghita.

Potrivit sursei citate, acţiunile de acest gen se desfăşoară "în scopul conştientizării faptului că sângele este un produs obţinut prin donare benevolă, iar prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie".

Printre cei care au donat sânge în aceste zile se numără şi inspectorul şef al IJJ Harghita, col. Dan Iamandi.

Reprezentanţii IJJ Harghita au precizat că vor continua astfel de activităţi, în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate, pentru a le oferi o şansă la viaţă.

"Nevoia de sânge este una permanentă! Stă în mâinile noastre să ajutăm oamenii în suferinţă. Donează sânge, iar cineva îţi va mulţumi căci, prin gestul tău, cu siguranţă vei putea salva trei vieţi!", mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.