Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de gospodării inundate în Dâmbovița: pompierii acţionează pentru evacuarea apei

Mediafax
inundatie craiova

Peste 50 de gospodării din Dâmboviţa au fost inundate, joi, iar pompierii acţionează în localităţile Moreni, Ulmi şi Răzvad pentru evacuarea apei din case, beciuri şi curţi, informează ISU Dâmboviţa.

"Echipaje de pompieri acţionează în Moreni, Ulmi şi Răzvad pentru evacuarea apei. Peste 50 de gospodării au apă în curte, în 10 locaţii sunt afectate beciurile şi în 3 cazuri apa a pătruns în casă. În teren acţionează peste 40 de pompieri cu 10 autospeciale şi 8 motopompe pentru evacuarea apei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime", precizează ISU Dâmboviţa, potrivit agerpres.ro.

Şi în Pucioasa au fost inundate în cursul zilei trei gospodării, iar în Târgovişte un copac a căzut pe carosabil pe Calea Ploieşti.

În Valea Voievozilor, un copac prezintă pericol pentru cetăţeni şi traficul rutier, acesta fiind înclinat şi se sprijină pe cablurile de curent. Intervin în zonă operatorul de furnizare a energiei electrice care a oprit alimentarea cu curent şi un echipaj de intervenţie cu autospeciala pentru lucru la înălţime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.