Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 500 de tineri liberali devin voluntari ai DSP. Președintele TNL, Mara Mareș: `Este modul nostru de a mulțumi personalului medical`

Facebook
Mara Mares

Organizațiile TNL și CSL din toată țara merg cu voluntari către Direcțiile de Sănătate Publică, pentru a da o mână de ajutor în call-center-urile la care sună zilnic sute de oameni. Într-un gest de solidaritate cu autoritățile din prima linie anti-covid 19, tinerii liberali aduc în această acțiune susținută peste 500 de voluntari și răspund astfel apelului medicilor din Direcțiile de Sănătate. Înțelegem presiunea majoră care este în această perioadă pe fiecare dispecer DSP care oferă informații celor care le solicită la numerele de telefon dedicate și desfășoară în același timp, telefonic, anchetele epidemiologice. De aceea alegem să ne implicăm voluntar alături de specialiști.

“TNL s-a implicat de la bun început în lupta contra pandemiei. Acum, ajutorul nostru este cu adevărat necesar în call-center-urile DSP din întreaga țară, unde angajații sunt depășiți de volumul mare de muncă. Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă și suntem alături de autorități în acest efort comun. Fiecare dintre colegii mei voluntari înțelege momentul extrem de dificil în care contează orice contribuție. Niciunul dintre ei nu va fi expus riscului îmbolnăvirii, dar contribuția fiecăruia va conta enorm", susține Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal.

"Studenții liberali din întreaga țară își oferă  sprijinul în această perioadă grea. Colegii noștri doresc să pună umărul la traversarea acestei crize sanitare. Așadar peste 500 dintre ei vor face voluntariat in call-center-urile DSP pentru a-i ajuta pe angajații de acolo, care de foarte multe ori sunt depășiți de numărul mare al solicitărilor. Acesta este modul nostru de a spune nu doar că ne pasă, dar că putem să ajutăm.  Este important ca în aceste vremuri să trecem peste orgolii politice, peste confortul personal și să ne unim în acest război cu virusul, pe care sunt convins că îl vom câștiga. Le mulțumesc studenților liberali și îi îndemn pe toți studenții din România să se implice!" susține Mihai Ionescu, coordonatorul Cluburilor Studentești Liberale.

TNL si CSL încurajează voluntariatul și îi îndeamnă pe toți cei care doresc să se implice alături de autorități să acceseze informațiile despre procedura înscrierii voluntare la call-center-urile Direcțiilor de Sănătate Publică. Împreună vom depăși criza sanitară!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.