Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 5.000 de ţigarete de contrabandă, descoperite în podeaua unui autoturism de către poliţiştii ialomițeni

Peste 5.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii ialomiţeni ascunse în podeaua unui autoturism, în timpul unui filtru rutier organizat la ieşire din municipiul Slobozia spre Drajna, se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Ialomiţa.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Slobozia au oprit pentru control, pe DN21A, la ieşire din municipiul Slobozia spre Drajna, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Călăraşi. În urma verificării autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagaj şi în habitaclu, în podeaua maşinii, precum şi sub scaune, cartuşe de ţigări provenite din contrabandă. În total au fost ridicate peste 5.000 de ţigarete netimbrate, în vederea continuării cercetărilor", potrivit IPJ Ialomiţa, conform agerpres.ro.

Citește și: Noi detalii scandaloase despre moartea pacientului de la Craiova: secretarul de stat Andreea Moldovan spune că nu s-a cerut transferul la o altă unitate

Poliţiştii au întocmit un dosar penal ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.