Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 7500 de persoane, imunizate în cele trei zile de maraton al vaccinării din Târgu Mureș

www.facebook.com
vaccinare

Peste 7500 de persoane s-au vaccinat anti-COVID, în week-end-ul care a trecut, în cadru maratonului de vaccinare organizat de Universitatea de Medicină Târgu Mureş în colaborare cu autorităţile locale, potrivit news.ro.

Rectorul Universităţii, profesorul Leonard Azamfirei, a povestit că oamenii cu care a stat de vorbă au explicat că au ales să se vaccineze la UMF pentru că acolo se simt „mai în siguranţă”.

Conform anunţului făcut luni de Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, 7.504 persoane au fost vaccinate la Maratonul vaccinării, care a durat 72 de ore neîntrerupt.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

„Am stat de vorbă cu cetăţenii şi i-am întrebat de ce au venit la UMFST pentru vaccinare, când puteau merge la un centru mai apropiat. Răspunsul primit m-a umplut de bucurie:

«Pentru că aici, la Universitate, ne-am simţit mai în siguranţă». Siguranţa este la fel de mare în fiecare centru de vaccinare, dar încrederea pe care o au oamenii în Universitate, în cei care au fost voluntari sub cupola acestei instituţii de învăţământ superior, mă face să cred că trebuie să rămânem la fel de dispuşi să răspundem nevoilor celor din jur”, a transmis profesorul doctor Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureş, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituţiei de învăţământ.

Acesta le-a mulţumit celor peste 300 de voluntari - medici, asistente medicale, studenţi, sau oameni fără pregătire medicală - care au participat la maratonul vaccinării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.