Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste o mie de liceeni din Sibiu vor beneficia de o campanie antidrog derulată de voluntarii Crucii Roşii

crucea rosie

Peste o mie de liceeni din Sibiu vor beneficia de o campanie antidrog derulată de voluntarii Crucii Roşii

Voluntarii Crucii Roşii vor derula, în următoarele patru luni, o campanie de informare despre riscul consumului de droguri, de care vor beneficia 1.000 de adolescenţi de la cinci licee din municipiul Sibiu, dar şi câteva zeci de tineri consumatori vor fi consiliaţi psihologic şi emoţional, informează un comunicat de presă remis luni AGERPRES.

Şi un număr de 25 de cadre didactice din liceele "Gheorghe Lazăr", "Octavian Goga", "Arte", "Economic" şi "Onisifor Ghibu" vor beneficia de formare de la Crucea Roşie, ca să ştie cum să discute cu elevii despre consumul de droguri.

"Rezultatele aşteptate ca urmare a acţiunilor întreprinse: peste 1000 de adolescenţi din Sibiu, cu vârste între 12-18 ani, mai informaţi cu privire la riscurile consumului de droguri şi resursele disponibile în vederea combaterii acestuia; 30 de adolescenţi consumatori/ aflaţi în risc de consum şi familiile acestora beneficiari ai serviciilor personalizate de consiliere psihologică şi emoţională; un lanţ multiplicator de adolescenţi care sprijină şi sunt sprijiniţi în vederea dezvoltării rezilienţei în faţa presiunilor sociale; scăderea numărului de adolescenţi consumatori de droguri în Sibiu", se arată în comunicatul Crucii Roşii Sibiu.

Societatea Naţională de Cruce Roşie-Filiala Sibiu demarează proiectul "Din Sibiu Punem Stop Joc Drogurilor", un manifest împotriva consumului de droguri şi a bullyingului asociat acestuia.

Acest proiect este finanţat prin programul "În Stare de Bine" (www.instaredebine.ro), susţinut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.