Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea ține locul unui PUCIST demis de Viorica Dăncilă din Guvern: 'Eu preiau sarcinile şi eu le ţin în spate, le duc unde trebuie şi le duc bine'

Inquam Photos / George Calin
dancila daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va prelua sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, care a fost eliberat din funcţie începând cu data de 14 decembrie 2018, acesta fiind responsabil de relaţia cu Bruxelles-ul în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Ministrul Daea (va prelua atribuţiile n.r). Eu preiau sarcinile şi eu le ţin în spate, le duc unde trebuie şi le duc bine", a răspuns Daea, întrebat cine va prelua atribuţiile lui Alexandru Potor, cel care a reprezentat Ministerul Agriculturii şi a ţinut legătură cu Comisia Europeană şi cu DG Agri.

Citește și: Andreea Esca , anunț de ultimă oră. Ce i s-a reproșat

Şeful MADR a adăugat că nu va renunţa la un post de secretar de stat, având în vedere că nu a fost numită o altă persoană pe locul vacant. "Nu renunţ la nimic ceea ce îmi este util, dar vă asigur că voi face bine", a completat ministrul.

În data de 14 decembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului Viorica Dăncilă privind eliberarea, la cerere, a lui Dănuţ Alexandru Potor din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. În spaţiul public au apărut însă informaţii că s-a luat această decizie pentru că Potor era un apropiat al puciştilor din PSD.

Citește și: Gigi Becali, alianță cu Traian Băsescu:’Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de opoziție’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.