Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de zile mari înainte de ÎNCARCERARE: Fostul judecător Geanina Terceanu S-A MĂRITAT în secret

geanina terceanu

Judecătoarea condamnată la 7 ani de închisoare în dosarul "Transferurilor" a făcut nuntă cu alai înainte de încarcerare. Fosta judecătoare s-ar fi măritat în secret chiar cu câteva zile înainte de condamnare, potrivit B1 TV.

Citeşte şi: GRECO intervine în scandalul pe Legile Justiţiei: Reprezentanţii Consiliului Europei au cerut noi clarificări

Cununia civilă a avut loc cu doar patru zile inaintea deciziei instantei. Ca o ironie a sortii, Ionut, actualul sot al Geaninei Terceanu a fost unul din martorii din dosarul ei. 

Ionuț Ploiesteanu a cunoscut-o pe fosta judecătoare la începutul anului 2015, în timp ce o ducea cu mașina. Au devenit intimi, iar judecătoarea i-a făcut confesiuni despre aventurile ei amoroase. Ulterior, taximetristul le-a povestit anchetatorilor că Geanina Terceanu avea o relație deschisă cu fostul ei soț, tot un judecător, care știa despre escapadele ei, dar nu era deranjat. Barbatul a aflat astfel că Geanina trăise o poveste de dragoste cu un interlop, dar și cu primarul din Popești-Leordeni.

“În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui. (…) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul «Clanul Sportivilor», şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese însărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină. (…) Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt în ianuarie 2015”, a spus Ionuţ Ploeşteanu, potrivit Cancan.

Citeşte şi: Soarta lui Kovesi, analizată peste hotare: O nouă LUPTĂ între România şi Comisia Europeană, prevede Financial Times

Geanina Terceanu a fost acuzata ca a primit 220 de euro spaga de la Cristi Borcea pentru a-l achita in dosarul Transferurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.