Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecerea anului în România: Elon Musk ar fi închiriat castelul Bran. Angelina Jolie ar fi printre invitați (presă)

Radu Pop
Politico Europe
Elon Musk

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, dar și alte celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran, potrivit Mediaflux.ro. Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen.

Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică.

Potrivit sursei citate, unii dintre invitați au ajuns deja în România, la bordul unui avion privat, care ar fi aterizat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Otopeni. Invitații ar fi fost preluați de la salonul oficial și transportați la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Printre participanții la eveniment se numără Peter Thiel, fondator al PayPal și unul dintre primii investitori în Facebook. Un apropiat al lui Donald Trump, Theil are o avere de peste 7 miliarde de dolari. Acesta este căsătorit cu omul de afaceri Matt Danzeisen, scrie mediaflux.ro.

Thiel a devenit primul investitor extern al Facebook după ce a achiziționat un pachet de 10,2% din acțiuni pentru 500.000 de dolari, în august 2004. El a vândut majoritatea acțiunilor sale la Facebook pentru peste 1 miliard de dolari în 2012, dar rămâne în Consiliul de Administrație al Meta.

Pe lista invitaților s-ar afla și celebra actriță Angelina Jolie, despre care presa a spus că ar fi avut o relație cu Eelon Musk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.